هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

نعناع فلفلی که با نام علمی Mentha piperita شناخته می شود، حاوی چندین ماده فعال است که به خواص تسکین درد آن کمک می کند . ترکیبات فعال اولیه نعناع فلفلی شامل :
1- منتول : این شاید شناخته شده ترین ترکیب در نعناع باشد . منتول دارای خواص خنک کنندگی و ضد درد است که می تواند با حساسیت زدایی از انتهای عصبی مسئول حس درد، به کاهش درد کمک کند .
2- منتون : یکی دیگر از ترکیبات مهم موجود در نعناع فلفلی، منتون، همچنین دارای خواص ضد درد است و به اثرات کلی تسکین درد نعناع کمک می کند .
3- منتیل استات : این ترکیب به عطر نعناع کمک می کند و همچنین دارای خواص ضد درد ملایمی است .
4- اسید رزمارینیک : این یک ترکیب فنلی است که در نعناع با خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی یافت می شود . می تواند به کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو مرتبط با شرایط درد کمک کند .
5- لیمونن : لیمونن یک ترکیب طبیعی است که در نعناع با خواص ضد التهابی یافت می شود . می تواند به کاهش التهاب و درد مرتبط با شرایط التهابی کمک کند .
مکانیسم عمل :
اثرات تسکین درد نعناع در درجه اول به مواد فعال آن، به ویژه منتول نسبت داده می شود . مکانیسم اثر شامل چندین مسیر است :
1- فعال شدن گیرنده های TRPM8 : منتول، ترکیب اولیه در نعناع فلفلی، گیرنده های TRPM8 واقع در انتهای عصب حسی را فعال می کند . فعال شدن این گیرنده ها احساس خنکی ایجاد می کند و از انتقال سیگنال های درد به مغز جلوگیری می کند و در نتیجه درک درد را کاهش می دهد .
2- تعدیل کانال های کلسیمی : نشان داده شده است که منتول کانال های کلسیمی را که در انتقال سیگنال های درد دخالت دارند تعدیل می کند . با مسدود کردن این کانالها، منتول هجوم یونهای کلسیم به سلولهای عصبی را کاهش میدهد که به کاهش سیگنالهای درد کمک میکند .
3- اثرات ضد التهابی : ترکیباتی مانند رزمارینیک اسید و لیمونن موجود در نعناع دارای خواص ضد التهابی هستند . آنها تولید واسطه های پیش التهابی مانند سیتوکین ها و پروستاگلاندین ها را که در پاسخ التهابی نقش دارند و به احساس درد کمک می کنند، مهار می کنند .
4- آرامش عضلانی : روغن نعناع فلفلی که به صورت موضعی استفاده می شود می تواند به آرام کردن عضلات منقبض کمک کند، که می تواند درد ناشی از تنش و اسپاسم عضلانی را کاهش دهد .
به طور کلی، ترکیب این مکانیسم ها به اثرات ضد درد و تسکین درد نعناع کمک می کند .

زنجبیل حاوی چندین ترکیب زیست فعال است که به خواص تسکین درد آن کمک می کند . مواد اولیه فعال موجود در زنجبیل شامل ...

فلفل چیلی حاوی ترکیبی به نام کپسایسین است که مسئول اصلی خواص تسکین درد آن است . کپسایسین با تعامل با نورون های حسی ...

رزماری حاوی چندین ترکیب زیست فعال است که به خواص تسکین درد آن کمک می کند . مواد اولیه فعال رزماری شامل رزمارینیک اسید، ...

نعناع فلفلی که با نام علمی Mentha piperita شناخته می شود، حاوی چندین ماده فعال است که به خواص تسکین درد آن کمک ...
۰۴۱-۳۵۵۵۷۶۵۹
۰۲۱-۴۴۳۲۱۷۲۶
تبریز ، خیابان ارک جدید ، نرسیده به تقاطع مقصودیه ، روبروی انجمن داروسازان ، پلاک ۱۰۸/۱ ، طبقه ۱ ، واحد ۲
info@tadbirtavan.ir